سلام؛ خانمی 21 ساله و متاهل(فاقد فرزند) هستم که لک ها و جوش هایی سطحی و به رنگ صورتی متمایل به قرمز(عمدتا قرمز) روی صورتم(بخصوص روی گونه هام) دارم.میخواستم برای رفع این لک ها و جوش ها چیکار کنم و از چه کرم، صابون، مکمل یا فرآورده ی خوراکی و یا موضعی و به چه صورتی استفاده کنم؟ضمنا فکر میکنم پوست صورتم مختلط باشه چون پوست پیشونیم چرب، گونه هام معمولی و دور دهانم متمایل به خشکه. مرسی.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای جوشهای صورت باید تحت درمان جوش باشید. برای لکه های پوستی معمولا از ترکیبات لایه بردار و ضد لک استفاده میشه. برای قرمزی هم علاوه بر ضدآفتاب میشه از لیزرهای عروقی استفاده کرد. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بیماری مورفه آ

نقش تغذيه مناسب در ورزشكاران

کمر درد ناشی از چاقی

کاهش وزن

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

طول عمر مبتلایان به سرطان سینه

بیماری ناگاشیما یا خارش لک دار

رحم اجاره ای چیست؟

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

جراحی کیفوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]