سلام روی گونه هام و بین ابروهام جوش میزنه و ۳۵ سال سنم هست چند ماه پیش کل صورتم بود دکتر گفت هورمونی هست دارو استفاده کردم پن ژل و اسپیرنولاکتون ۲۵ و داکسی رو جوش های صورتم برطرف شد ولی جای جوش رو صورتم مونده خیلی ازار دهنده شده الانم که این قسمت های صورتم جوش می زنه چه کاری انجام بدم که زودتر جواب بده ممنون‌میشم راهنمایی کنید

دکتر رامین مدرسی :

با سلام درمان جوش صورت یک درمان چند مرحله ایست که شامل رفع جوشها به وسیله دارو و پاکسازی پوست استفاده از لیزر جهت تعادل ترشح چربی و در نهایت استفاده از لیزر های پیشرفته جوانساز مانند لیزر فرکشنال جهت درمان اسکار فرورفته و جای جوشهاست انجام همه این مراحل برای رفع کامل آکنه ضروری است [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیپاکسازی پوست لیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

انواع جوش صورت

ورزش و افزايش وزن

پرولوتراپی چیست

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پنج راز زیبایی پوست در طب قدیم

جلوگیری از ریزش موی ارثی با مؤثرترین روشها

سنگ کلیه چگونه درمان می شود؟

مزایا و معایب لیفت ابرو با نخ

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]