سوال :

باعرض سلام و خسته نباشید اقای دکتر برای افتادگی پوست صورت و همچنین پف زیر چشم ایاrf جواب میده ؟ چقدرموثره ؟عوارضش چیه؟واقعاسردرگمم هرکلینیک پوستی میرم فقط اون راه حلی که خودشون دارن روپیشنهادمیدن که نمیدونم واقعا کدوم یکی جوابگوست..یه نفرمیگه rf فرکشنال تاثیر داره و پزشک دیگه میکن تاثیرش محسوس نخواهدبود..همچنین عوارضش ... ممنونم ازتون


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای افتادگی پوست صورت آر اف بسیار خوب جواب میدهد ولی در مورد پف پاسخ نسبی داریم. از نظر اثر اثر خوب و قابل مشاهده ای دارد. البته مسلما نوع دستگاه تجربه پزشک و تنظیم پارامترهای دستگاه در نتیجه نهایی بسیار موثر است. اگر توسط پزشک متبحر انجام شود هیچ عارضه ای ندارد. [1401-07-12]


پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال لیفت صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

فیزیوتراپی بیماران سکته مغزی

مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

متخصص درمان ریشه مجدد دندان

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت، تشخیص و درمان خال بکر

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

برای کبد چرب چه روغن هایی مفید هستند؟

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]