سلام اقای دکتر 2تا سوال داشتم اول اینکه لیزر کیوسوئیچ سوزنی است؟ و دوم اینکه من به علت مشکل کک و مک پوستی مجبورم مادام از کرم های ضدلک استفاده کنم شما چه کرمی رو پیشنهاد میکنید؟ کرم ضدلک دکتر ژیلا خوب است؟ با تشکر از راهنمایی های مفید شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

منطورتان از سوزنی را نفهمیدم ولی اگر منظورتان این است که چیزی وارد پوست شود خیر این طور نیست به نظر من لیزر انجام دهید چون کک مک بعد از قطع کرم برگشت دارد [1401-08-15]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ کک مک

تلفن : 91620100 - 031

علل درد لگن

چگونه سرطان سينه را تشخيص دهيم؟

استفاده از سمعک در انظار عمومی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مشکلات پستان در شیردهی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

شب ادراری

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

راه های درمان پارکینسون

چگونه شامپوی مناسب موهای خود را انتخاب کنید ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]