سلام.پوست چزب و روشنی داشتم 9ماهه پیش میکرونیدلینگ کردم اما دکتر تخصص نداشت به پوستم آسیب زیادی رسوند تحت درمان دکتر دیگه ی هستم سیکالفیت میزنم اما هنوزم پوستم کاملا خشکه اصلا چربی نداره و میسوزه تیره شده مثل سوختگی سوالم اینه چربی پوستم برمیگرده؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله به احتمال زیاد برگشت دارد. اقدامات زیبایی مانند میکرونیدلینگ را فقط به پزشک متخصص بسپارید. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیمیکرونیدلینگ جوانسازی پوست

تلفن : 91620100 - 031

استرس و ناباروری - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روش برخورد با مشتری ناراضی

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

افزایش تراکم مو با پی آر پی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نشانه ها ، اصلاح و درمان صافی کف پا

تاثیر لیزر فرکشنال

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت اول

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

لیپو ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

مقایسه هایفوتراپی با روشهای جراحی جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]