سلام اقای دکتر من شنیدم اگر ماینو کسیدل زیاد توسط پوست سر جذب بسه باعث کاهش میل جنسی میشع من سه ماه نیم است که از ماینوکسیدل استفاده می کنم و دیگه ریزش مو ندارم ولی میل جنسی مثل قبل نیست کم تر از قبل شده این خطر ناک نیست لطفا توضیح دهید ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در هیچ مقاله علمی را بطه ای بین ماینوکسیدیل و کاهش میل جنسی یا اختلال نعوظ گزارش نشده است. طبیعی است که ماینوکسیدیل خارجی و ایرانی هم در این مساله تفاوتی ندارند.اختلالات جنسی اغلب در افرادی ظاهر میشود که فیناستراید ( پروپشیا) مصرف میکنند. در صد این افراد هم ۱ تا ۲ درصد است. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

رابطه جنسی سالمندان و نحوه تقویت آن

ماندگاری تزریق چربی زیر چشم چقدر است؟

عیوب انکساری چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

جوانسازی با تزریق کلاژن

گیر افتادن عصب اولنار چیست؟

هشت نکته مهم بهداشتی دوران قاعدگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان اسکارفرو رفته با تزریق ژل

خارش پوست در حاملگی

اگر به درد ساق پا مبتلا هستید این مطلب را بخوانید