سلام وخسته نباشیدخدمت شمادکتر . من یه ماه ونیم پیش توداروگیاهی لک یا مثل خالهای ریز بااسیدمیوه برداشتم اماالان همشون برگشته پررنگتر ازقبل خیلی نگرانم گفتم ببینم چیکارکنم کرم چیزی که شمابگید هزینه برام مهم نیست لطفا راهنماییم کنیدممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

یکی از اشتباهات رایج متاسفانه برداشتن خال توسط اسید تحت عنوان داروی گیاهی است که گاهی اوقات موجب عوارض دایمی مثل اسکار استکه درمان آن خیلی مشکل است [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک خال

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تزریق ژل اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مزوژل پروسترولین چیست؟

علت ریزش مو در مردان و زنان بالای ۴۰ سال

چند نکته مهم در مورد ژل الانسه و میزان ماندگاری آن

جوانسازی پوست دست و انگشتان با تزریق چربی

كف پاي صاف 2

روماتیسم ستون فقرات (اسپوندلیت آنکیلوزان) چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تجویز روی و مکمل یاری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]