ساعت 9 شب 4 تا قرص ال دي رو باهم خوردم. یه جوري انگار از نظر روحي آروم شدم وگرنه تا پريود بعدي م كه منظم هم نيست ميخواستم همش حرص بخورم و نگران باشم... حالا كه اون4تا رو خوردم 12ساعت بعدشم بخورم ديگه؟ بعدش مشكل خاصي پيش نمياد؟فقط نظم پريودم بهم ميريزه؟(كه البته الانم به هم ريخته ست)بعدا با آزمايش يا هر چيز ديگه مشخص نميشه كه من اين8تا قرص و تو اين دوره مصرف كردم؟اين برام خيلي مهمه... بازم ممنون از راهنمايي تون راستي من از روز دهم پريود دو دفعه پيشم يعني 20 بهمن دو ورق قرص پروژسترون(به دستور دكتر زنانم و به دليل نامنظمي پريودم)مصرف كردم.اينم مشكلي نيست؟ خدا خيرتون بده كه كامل جوابمو ميدين.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، به مطلب روشهای اورژانس در سایت مراجعه کنید. ممکن است یک تا دو سیکل پریودتان نا منظم شود. مصرف قرص پروزسترون نیز در سیکل قبل تداخلی با این روش ندارد فقط در این سیکل تا شروع خونریزی پریود از هیچ داروی دیگری استفاده نکنید. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق پی آر پی چه مزایایی برای مو دارد؟

تفاوت کرمهای مرطوب کننده

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

شب ادراري در کودکان - قسمت اول - علل و تشخیص

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آشنایی با شایع ترین و همه نوع بیماری های ناخن

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نمایه توده بدن (BMI)

درمان چین و چروک پوست با تزریق ژل

چه نواحی در بدن با کویتیشن لاغر میشوند؟

اجاره دستگاه زردی نوزاد در منزل تهران و کرج

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

جوانسازی پوست دست با تزریق چربی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]