باسلام اقای دکتر من20 سالمه مشکلم کم بودن مو های صورتم هست بطوریکه که مو های نازک زیادی در کل صورتم وجود داره ولی ضخیم نیستن میخواستم بدونم داروی ماینوکسیدیل 5 درصد در چه صورتی موثره و زودتر جواب میده منظورم اینه که از چه نوعی استفاده کنم بهتره از نوع روگین یا ماینوکسیدیل؟ و اینکه بعد از قطع مصرف دارو موهای رشد کرده دچار ریزش میشن یا این مورد فقط برای مو های سر هستش؟ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مقایسه ای بین برندهای مختلف ماینوکسیدیل از لحاظ اثربخشی انجام نشده. احتمال ریزش مو بعد از قطع ماینوکسیدیل وجود دارد اما بر اساس تجربه به نظر میرسد این احتمال در مورد ناحیه ریش نسبت به سر کمتر است. [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیریش ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان تنگی کانال نخاعی بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق فیلر زیر چشم چه مزایایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

گروه طب فيزيكي و توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي ایران

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

دوره نقاهت کاشت ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای لاغری سریع کدامند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا جای جوش از بین می رود؟

لنزهای تماسی ـ بخش دوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

چه کسانی کاندیدای مناسب لیفت شقیقه هستند؟