سلام آقای دکتر خسته نباشید من پسرم و 24 سال سن دارم وقتی صورتم رو اصلاح میکنم روز بعد از اصلاح وقتی بخوام صورتم رو بشورم صورتم جوش میزنه من چند روز صورتم رو نمیشورم تا جوشها برن ولی الان بدتر شده و بعضی جاههای دیگه ی صورتم هم جوش میزنه و جای بعضی هاشون که کنده شدن لکه زده من تو صورتم نه جوش داشتم نه لکه ولی الان صورتم خراب شده آقای دکتر لطفا خواهش میکنم اگر میشه جواب منو بدین چون صورتم خیلی ناراحتم کرده خیلی ممنون آقای دکتر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهترین درمان استفاده از محلولهای آنتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین بعد از اصلاح است [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

آیا ملانوم قابل درمان است ؟

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهارم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

آلت تناسلی دفن شده یا مخفی چیست؟

جوانسازی پوست صورت با لیزر

انواع آسیبهای عضله دوسر بازو و درمان آنها

علت ریزش موی سکه ای چیست و آیا درمانی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

و رزش بارداری

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبت از پوست دست