سلام خانم دکترمن 28ساله هستم ودختر7ساله دارم الان حدوددوسال هست اقدام به بارداری کرده ام اماpcoهستم ودرسونوی جدید هم گفتندتخمدانهاضعیف هستند.باقرص پریودمیشوم.ایاامکان داردباای یوای موفق به بارداری شوم وایاامکان تعیین جنسیت دارد؟سپاس فراوان ازشما.

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. باتوجه به سن کم احتمال هست. البته بعد از بررسی دقیق میتوان نظر قطعی داد. [1399-08-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

کاربردهای لیزر کم توان یا سافت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

اهمیت مصرف آب در ورزشکاران

نحوه مراقبت از چشم مصنوعی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مبتلایان به ایدز هم می توانند بچه دار شوند؟!

لنتیگو چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بلفاریت یا التهاب لبه پلک چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دردهای ناشناخته کمری

ویتیلیگو یا بیماری لک و پیس چیست ؟

بیماری های قابل درمان درکلینیک درد