سلام بنده یک روز پس از اتمام قاعدگی دوستم باهاش رابطه سطحی داشتم و دوبار نزدیکی بدون دخول داشتیم.احتمال می دم در بار دوم آلتم به آلتش برخورد و از آنجایی که کمی خیس می شود احتمال حاملگی دداشته باشد .آیا می شود ؟> امروز پس از 12 روز گذشت ایشون حالت تهوع پیدا کرد و بنده نگران شدم آیا راه جلوگیری وجود دارد در صورت(خدا نکرده ) باردار بودن ؟ را ههای جلوگیری الان چیست ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی وقتی امکان بارداری وجود دارد که حداقل تخمکی آزاد شده باشد و اسپرمی هم ریخته باشد. بهترین کار در شرایطی که نزدیک محافظت نشده دارید استفاده از روش اورژانس به شیوه ای است که ر سایت آمده. که بسیار هم موثر ست. ولی در مورد شرایط شما بهترین کار انجام آزمایش خون بارداری است. تهوع نشانه زودرس بارداری نیست بلکه این مساله بیشتر ناشی از استرس ایشان است نه بارداری. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

پرسش وپاسخ درباره کرمهای موبر

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تاثیر مواد غذایی گوناگون در مراقبت پوست

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تغذیه در کودکان بیش فعال

در مورد آزار و اذیت جنسی به کودکان و نوجوانان چه بگوییم؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علل ریزش مو ارثی در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان افتادگی پلک با بوتاکس

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تزریق چربی زیر چشم

جراحی باز چه زمانی در درمان سنگهای ادراری کاربرد دارد ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]