سلام وقتتون بخیر وخسته نباشید من خانم ۳۴ساله هستم ۵تا ۶ساله لک افتاده صورتم لکهای قهوه ای وبعضی جاهای صورتم هم نقطه نقطه هستش البته من قرص سیپروترون کامپاند استفاده کردم وداروهای هورمونی دیگه هم خیای هم از ضد افتاب استفاده نکردم وبیشتر کرم های ارایشی استفاده کردم الان هم چون سخته برام دکتر برم دوقولو دارم خواهش میکنم هردارویی لازمه بگین ممنونم

دکتر رامین مدرسی :

سلام استفاده از داروها در رفع لک و کک و مک تاثیر چندانی ندارد بهترین گزینه برای رفع لک و کک و مک استفاده از لیزربرای درمان لک و کک و مک میباشد [1401-03-24]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان جوش های چرکی

رفع تیرگی اندام تناسلی بانوان با لیزر

موبرهای دایمی؟؟

سونوگرافی ترانس رکتال چیست؟

لیفت پوست بدون جراحی

خواص استنشاق آب نمک

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

لیزر جای جوش و لک

تورم دست

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا مردان جوان هم به بزرگی پروستات مبتلا میشوند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]