با سلام من با شوهرم هفته ای ۲ بار رابطه دارم و از کاندوم استفاده میکنیم و هر بار حدودا ۲ الی ۳ بار سکس میکنیم. سوالم این بود که اگر از روش طبیعی پیشگیری استفاده کنیم بدون کاندوم احتمال بارداری هست؟ و سوال دومم این هست که چون زیاد شوهرم تمایل به استفاده از کاندوم ندارن استفاده از IUD موثره؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. حتما از یک روش مطمین مثل قرص و یا ای یو دی استفاده کنید. شکست روش طبیعی و نیز کاندوم بالاست. [1399-08-28]

پاسخ سوال پزشکیکاندوم بارداری

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

روشهای رفع و درمان تیرگی زیر بغل

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علايم و نشانه ها ی شوره سر

نشانه ها و روش های درمان بیماری پوست مرغی یا کراتوزیس پیلاریس

علت دخول دردناک چیست و ایا درمان پذیر است؟

حمله اضطرابی پانیک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

کاشت ابرو به روش FUT چگونه انجام میشود؟

تأثیر پی آر پی در درمان سیاهی و گودی زیر چشم

همه چیز در مورد زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

آسیب تاندون شانه شامل کشیدگی، التهاب و پارگی تاندون شانه