سلام وخسته نباشید من حدود چهل روز عمل دیسک کمر وتنگی کانال وپارکی دیسک داشتم که عمل کردم ولی بد از عمل من هنوز درد دارم که دکتر میگه شما باید درد نداشته باشید بخاطر همین بد از عمل دوباره امارا وعکس انداختم ولی چیزی نبوده ولب پای سمت راستم کلا بی حس ولی پای سمت چپم خیلی درد می کنه وپهلو می خواستم من را هنمایی کنید الان دکتر باز برام امارا وازمایش نوشته ممنون میشم که راهنمایم کنید

دکتر علی نقره کار :

با سلام باید ام اریتون دیده بشه تا علت درد کمر را با معاینه مشخص شود ولی دردها و گاهی بی حسی به دلیل التهابهای ناحیه عمل هست که ممکنه سه ماه طول بکشه ولی اگر شدید بود و یا بعد از این مدت بهتر نشدید و پزشکتان هم به نتیجه ای نرسید باید مراجعه کنید تا معاینتون کنم و مدارکتون رو ببینم تا بتونیم در درمان دردهای باقی مانده از عمل باز شما را کمک کنیم [1400-12-26]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر تنگی کانال نخاعی

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

لیفتینگ ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انحرافات جنسی چیست؟

انواع افتادگی پلک یا پتوز

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

حس خوب تناسب اندام را با کرایولیپولیز تجربه کنید

عوامل مؤثر در جذب آهن در مواد غذایی

کربوکسی تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جلوگیری از ریزش موی ارثی با مؤثرترین روشها

ماندگاری تزریق چربی به چه عواملی بستگی دارد؟

یبوست چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]