سلام خسته نباشید . برخی از پکیج ها مثل گرو تالر داینامیک ادعا میکنند که با یک سری ورزش ها حتی پس از سن بلوغ و بسته شدن صفحات استخوانی و سن ۲۵ سال . با ضخیم تر کردن غضروف ها و دیسک های کمر می توانند باعث افزایش قد از ۵تا۱۲ سانتی متر شوند . آیا این حقیقت دارد و از لحاظ علمی پذیرفته است ؟. ممنون

دکتر علی نقره کار :

با سلام در مواردی بله ، اما مطالعات قوی ای در این رابطه وجد ندارد و نیاز به مطالعات علمی بیشتری دارد. [1400-12-27]

پاسخ سوال پزشکیقد

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

تغذیه ورزشکاران استقامتی قبل از مسابقه

دوره نقاهت کاشت ریش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیفت ابرو با تزریق ژل

رفع تیرگی و پف زیر چشم با کربوکسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تفاوت روش مزوتزاپی و پی آر پی در درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تفاوت اپی کانتوپلاستی و کانتوپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

طب سوزنی در درمان میگرن صددرصد موثر است

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

داشتن چشمانی زیبا و جذاب با عمل جراحی زیبایی چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ضایعات سفید مخاط دهان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]