با سلام خانم دكتر من 1 ساله باردار نميشم 29 سالمه كيست ندارم اندازه تخمك هم خوبه و پريودام منظمه ولي شوهرم واريكوسل داره قراره عمل بشه مي خواهم ببينم واقعا" از اين بابته كه حامله نميشم اگه عمل بشه چقدر احتمال داره كه باردار بشم ؟ ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ممکن است به علت واریکوسل کیفیت مایع منی همسرتان کاهش یافته باشد در واقع واریکوسل شایعترین علت ناباروری مردان است پس از عمل جراحی شانس موفقیت باروری شما افزایش خواهد یافت. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیواریکوسل

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مهمترین کاربردهای پی آر پی

برای درمان لک بعد از مزونیدلینگ چه باید کرد؟

درمان ریزش مو توسط مزوتراپی

دکتر وحید علیخانزاده [ پوست و مو ]

نحوه تزریق بوتاکس چگونه است؟

تغذیه تکمیلی برای کودکان شیر خوار از چه زمانی باید شروع شود؟ قسمت ۱

آر اف فرکشنال

۶ ورزش کششی در زمان بارداری

روشهای تشخیصی در ناباروری مردان

راه های درمان پارکینسون