سوال :

سلام من دو ماه پیش هر ماه 11 پریود میشدم، در صورتی که نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشیم و با گذشت دو رو از زمان پریودی روز سوم آمپول پرژسترون تزریق بشه احتمال بارداری منتفی است؟ بعد از گذشت 4روز از پریودی از بیبی چک استفاده کردم و جواب منفی بود الان 9روز از پریودی و 5روز از تزریق آمپول پرژسترون میگذره ولی هنوز پریود نشدم آیا احتمال بارداری هست؟ بعد از گذشت چند روز بیبی چک جواب قطعی میده؟


دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، پس از 1 هفته از تعویق پریود می توان تاحدودی به نتیجه آزمایش بی بی چک اعتماد کرد با این حال در صورتی که پریودتان به تعویق افتاده و از آمپول پروژسترون استفاده کرده اید تا 2 هفته هنوز برای خونریزی فرصت دارید بهترین کار در صورت نگرانی آزمایش خون بارداری است وگرنه می توانید منتظر خونریزی بمانید. [1401-09-03]


پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

فیزیوتراپی بیماران سکته مغزی

مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

متخصص درمان ریشه مجدد دندان

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت، تشخیص و درمان خال بکر

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

برای کبد چرب چه روغن هایی مفید هستند؟

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]