سلام.اقای دکتر 23 سالمه.پوستم تقریبا چربه.جوش میزنه که مینوستاد تجویز کردین دارم میخورم که از لایه بردار هم استفاده میکنم.سری قبل که اومدم ضد افتاب دکتر ژیلا 30درصد برام نوشتین که تموم شد توسایتپرسیدم ازتون گفتین دوباده همونو بگیرم.الان دوباره تموم شده باید درصدشو بالاتر بگیرم یا همین خوبه؟صرتم عادتنکرده باشه جواب نده؟الان من چی بگیرم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تکرار ضد آفتابی که برای صورت شما خوب بوده و مشکلی نداشته ضرری ندارد و نیازی به تغییر آن نیست [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

شکستگی کف اربیت چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

حاملگی غیر طبیعی خارج رحم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مصاحبه انگیزشی

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

کاربرد مزوژل پروسترولین چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بازسازی استخوان فک برای درمان ایمپلنت

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

روشهای از بین بردن موهای زائد با الکترولیز

تشخیص بیماری ام اس با رادیولوژی

رفع افتادگی پلک با بوتاکس چگونه است؟

کاربرد و مزایای تزریق فیلر به گردن