سوال :

سلام بنده ۲۵ ساله هستم و مدتی است برای پیشگیری از چین و چروک و افتادگی پوست شروع به استفاده از کرم های شب و روز و دور چشم لورآل کرده ام آیا میتوانم بعد از مدتی استفاده از کرم را قطع کنم یا برای همیشه باید استفاده کنم؟


دکتر مریم ملکی :

سلام قطع کرمها مشکل خاصی پیش نمیارهولی مرطوب کننده را طولانی ادامه دهید بهتراست [1399-09-07]


پاسخ سوال پزشکیچروک پوست چشم

تلفن : 36662224 - 031

آیا تزریق چربی زیر چشم دائمی است؟

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

مکمل های لازم در دوران یایسگی

[ 1392-12-01 ]دکتر ندا مقتدری اصفهانی [ متخصص زنان و زایمان ]

عوارض را كوتان

[ 1390-06-16 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

درمان یبوست در بارداری

[ 1399-08-29 ]دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

انواع شیوه های خوابیدن

[ 1398-02-15 ]دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]

دلایل تغییرات در ظاهر ناخن ها

[ 1395-10-13 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

درمان جدید بيماري هاي مفصلي

[ 1390-09-30 ]دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

آشنایی با آب مروارید ( 1 )

[ 1394-11-25 ]دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پیشگیری از صدمات ورزشی زانو با تمرینات اصلاحی

[ 1396-08-24 ]دکتر مهدی مؤیدفر [ فوق تخصص جراحی زانو ]

افزایش وزن در بارداری

[ 1396-06-13 ]دکتر صدیقه آذری [ متخصص زنان و زایمان ]