سوال :

سلام خانم من ۱۴ ساله ام و یک کیست به صورتم زده با تخلیه ام نرفت و دکتر گفت که اگه خوب نشد باید جراحی بشه من میخواستم بدونم دارویی هست که کیست من را کاملا از بین ببره


دکتر مریم ملکی :

سلام اصولا اگر کیست تشخیص داده شده راهی جز جراحی ندارد . گاهی اوقات تاخیر در جراحی میتواند عواقب بد و ایجاد التهاب و اسکار داشته باشد. برای اطمینان نزد یک متخصص پوست مسلط به جراحیهای پوست عمل کنید و مشکلی پیش نخواهد آمد. [1399-05-03]


پاسخ سوال پزشکیکیست جراحی

تلفن : 36662224 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

نقش اتصالات بین سلولهای عصبی در بیماری آلزایمر

[ 1395-12-01 ]دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

شکستگی بینی

[ 1396-03-04 ]دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

شکستگی استرسی لگن چیست، علل، علائم و درمان

[ 1398-10-30 ]مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

چهار روش تشخیص جنین منگول در بارداری

[ 1393-10-01 ]دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

متخصص درد در درمان درد دیسک کمر معجزه می کند

[ 1393-11-25 ]دکتر شاهرخ نوری [ متخصص درد ]

تاثیرات سیر بر قلب و عروق

[ 1391-10-27 ]دکتر مهراد فخرالدینی [ متخصص قلب و عروق ]

درد بعد از جراحی باز کمر

[ 1395-10-07 ]دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

چگونه تغذیه اشتباه معده را تا سر حد نابودی پیش می برد ؟

[ 1395-01-22 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

نقش ویتامینها در بدن ورزشکاران

[ 1393-06-12 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]