سوال :

درود امکانش هست که از اسپری لیدوکایین 10% بعنوان بی حس کننده پوست صورت در میکرونیدلینگ استفاده کر


دکتر مریم ملکی :

سلام خیر این کار توصیه نمیشود .بدلیل اینکه جذب پوستی خوبی ندارد و بیشتر جذب مخاطی دارد یعنی روی لب و داخل دهان کاربرد دارد ، در ضمن غلظت ده درصد بالاست و اگر جذب شود میتواند عوارض عصبی ایجاد کند.بهتر است برای این کار از کرمهای لیدوکایین پرولیکایین دار استفاده شود که مخصوص پوست است. [1399-06-27]


پاسخ سوال پزشکیپوست صورت میکرونیدلینگ

تلفن : 36662224 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

اسکلرو تراپی برای عروق عنکبوتی و واریسی اندامها و صورت

[ 1394-12-19 ]دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

توصیه های خانگی در کاهش آلرژی

[ 1393-09-18 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

پی آر پی روشی موثر در درمان جای جوش

[ 1396-07-29 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

دلایل سفید شدن موها در جوانی چیست ؟

[ 1396-10-25 ]دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چگونه دندانهایم را سفید کنم

[ 1393-04-22 ]دکتر مهرداد کاظمیان [ متخصص دندانپزشکی ترمیمی ]

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون ( بخش سوم پتاسیم )

[ 1396-12-16 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

اندازه دور کمر مهم است

[ 1389-03-13 ]دکتر علی اعتمادی بروجنی [ طب سوزنی ]

خطرات ورزش در سالمندان

[ 1391-05-14 ]دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دانستنی های پاکسازی پوست

[ 1398-02-08 ]دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]