با عرض سلام و خدا قوت خدمت خانم دکتر مولائی نژاد میخواستم از خدمتتون بپرسم که خوردن آلت تناسلی زن برای مرد و برعکسش مرد برای زن چه معایبی داره و دچار چه بیماری هایی ممکن است بشوند دو طرف، در صورتی که دچار بیماری میشوند راه حل پیشگیری را هم بفرمائید. تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی این عمل غیر بهداشتی و موجب انتقال انواع بیماریهای مقاربتی است. به مطلب ارال در واژه نامه باروری و مقاله بیماریهای منتقل شونده از راه جنسی در سایت مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیسلامت جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جوانسازی با تزریق بوتاکس

لیفت شقیقه با بوتاکس چگونه است؟

جوانسازی گردن با تزریق فیلر چگونه است؟

سیاتیک درد انتشاری از کمر به پاها

تزریق ژل خط خنده

درمان لک صورت با روش لیزر درمانی

شایع ترین آسیب های ورزشی زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بیماری پیسی چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

هفت ماده غذایی طلایی در رژیم غذایی