facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام ،وقت بخیر ،ببخشید ممکنه خال در اثر اصلاح قرمز بشه ملتهب ؟؟خالی روی ساق پام هست ک روش قرمز شده ،با ژیلت اصلاح میکنم ،با تشکر از پاسخگوییتون.


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام خالهایی که در محلهایی هستند که امکان آسیب مکرر دارند بهتر است برداشته شوند . زخم شدن مکرر برای خال خوب نیست . [ 1399-02-31 ]


پاسخ سوال پزشکیخال اصلاح

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید احتمال ايجاد جنون پايدار حتي در افراد كاملاً سالم با مصرف اكستاسي به اثبات رسيده است ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان