سلام وقتتون بخير پسري 19 ساله هستم صورتم جوش هاي ريز زيادي ميزنه و هر از گاهي هم جوش سر سفيد ميزنه فست فود نميخورم ورزشم ميكنم يه دوره يك ماهه از دايسي ساكلين هم استفاده كردم كمي بهتر شد ولي خوب نشد از صابون گوگردم استفاده ميكنم البته 2 روز يكبار. اگه غذاي چرب بخورم سريعا جوش سر سفيد ميرنم . ريش هم كه ميزارم زيرش حالت پوسته پوسته ميشه و بايد خيلي تميز صورتم رو بشورم تا اين پوسته پوسته ها بره .ممنون ميشم راهكاري بهم بديد

دکتر رامین مدرسی :

پرپشت کردن ریش ها، یکی از موضوعات مربوط به زیبایی و ظاهر است، رشد یک ریش کامل ممکن است 2 تا 4 ماه طول بکشد، زیرا موهای صورت می توانند بین 0.3 تا 0.5 میلی متر هر 24 ساعت رشد کنند. رشد آنها بین یک سوم تا نیم اینچ در ماه رخ می دهد.قومیت، سن، ژنتیک و هورمون ها همه می توانند بر روی سرعت رشد ریش تأثیر بگذارند.به طور کلی، رشد کامل ریش از حدود 18 سالگی امکان پذیر است، اما در بسیاری از مردان، ممکن است این زمان به 30 سالگی هم برسد.کاهش مقدار تستوسترون می تواند بر رشد ریش ها تاثیر منفی داشته باشد و مدت زمان رشد آنها را طولانی تر کند. با پزشک خود در مورد مصرف مکمل ها یا آزمایش تستوسترون درمانی برای کمک به مبارزه با کاهش تستوسترون مشورت کنیداز مکملهایی مانند روی، آهن، و انواع ویتامین هامانند گروهBو ویتامین هایA،C،DوEاستفاده کنید [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیافزایش تراکم مو ریش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آر اف فرکشنال نیدلینگ چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

معرفی انواع مختلف بیماری پسوریازیس

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

بررسی علت و تشخیص بیماری روماتیسم مفصلی

سوالات رایج پس از عمل فتق

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

ریزش مو در دوران بارداری

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

خطرات امواج فراصوت سونوگرافی

کبودی زیر چشم بعد از مزوتراپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بررسی پدیده دیده بانی و اضطراب عملکردی در رابطه جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

روش های ترمیم جای بخیه بعد از جراحی پستان