مرد 29 ساله متاهل,چند سالیست که بدلیل استرس سرترالین و کلونازپام(جدیدا زاناکس) مصرف میکنم,بدلیل ریزش مو که 6 ماهه در تمام نقاط سر داشتم داروهای اناکاپس+ فیناستراید5+ویتامین d3+زینک پلاس+محلول ادونس بیو کلین تجویز کردند و از 10 روز پیش شروع به مصرف کردم تا دیروز که فهمیدم همسرم 4هفته بارداره ,با حساسیتهای که راجع به فیناستراید وجود داره؟! و اینکه قطعا با همسرم نزدیکی خواهم داشت. 1-ایا هیچ قرصی رو(یا حداقل فیناستراید )رو نباید تا سه ماهگی جنین مصرف کنم؟ 2-آیامصرف همه قرص ها با روشهای جلوگیری آسیبی به جنین نمیزنه؟! خواهشمندم راجع به نحوه مصرف یا جایگزینی دارو در دوران بارداری همسرم توضیح بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورتیکه از کاندوم استفاده کنید میتوانید فیناستراید را ادامه بدهید. اگر میخواهید دارویی قطع کنید فقط فیناستراید را مصرف نکنید. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

تغذیه سالم

کاربرد هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اگر به اچ پی وی مبتلا هستید باید بدانید

چرا نباید قبل از 6 ماهگی به شیرخوار غذا داد ؟

سونوگرافی لگن برای بررسی رحم و تخمدان ها

نقش اسید آمینه شاخه دار در تغذیه ورزشکاران

بررسی بیماری های زنان با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

روشهای درمان اسکار سالک

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نحوه تهیه و تزریق نانوفت برای زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]