سلام جناب دکتر واعظ من حدود 2سال قبل مصرف ماینوکسیدیل 5mgدر (پروپیلن) را استفاده کردم(هر 12 ساعت 2بار)اونموقع تازه دانش آموخته شده بودم و مشکلی نداشتم.حدود 8ماه پیش در شرکت پارچین وارد شدم.و با توجه به حساس بودن شغلم به مدت 8ماه است روزی یکبار استفاده میکنم.روز های اول که استفاده کردم حراست فکر میکرد من تافت یا اسپری استفاده میکنم الان روزی یک بار(شبها 5ساعت قبل خواب)مصرف میکنم.خواستم بدونم آیا مشکلی پیش نمی آید؟اگرر میتوانستم دوبار رو میزدم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور معمول یک بار هم موثر است. ممکن است یک ریزش ابتدایی داشته باشید ولی ادامه بدهید [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

بهترین سن برای تزریق بوتاکس چه سنی است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیزر فول بادی آقایان شامل کدام قسمت بدن است؟

ثبت امواج الکتریکی در عصبها ، راهی برای تشخیص بیماریها

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

لیزر اندولیفت جدیدترین روش درمان پف زیر چشم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

خطر مواد مخدر برای زن حامله

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

سیستوسکوپی مثانه چیست؟

چندنکته مهم در باره بوتاکس

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

علل و درمان درد لگن