ادامه سوال قبلیم.سوم اینکه این ماه پریودم دو روز بود بعدش سوزش خیلی شدید در واژنم داشتم همراه با ترشحات عجیب تیره که با سوزش همراه بود و بیشتر حالت کشی داشت خواهش میکنم علت و درمانشو بهم بگین وو چهارم اینکه چند روزیه سینه چپم بشدت درد میکنه نمیدونم مال قلبه یا درد سینس یا از سرماس راهنماییم کنید هرچه زودتر با تشکر از سایتتون و لطف بی پایانتون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،علت ترشحات غیر طبیعی با این کیفیت می تواند عفونت باشد ولی بدون معاینه نمی توان در مورد دارو اظهار نظر کرد. سوزش در ناحیه جپ سینه نیز باید بررسی شود ایا بافت پستانتان درد می کند یا قفسه سینه به صورت سوزشی درد می کند؟ [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیواژن سینه

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا لیزر موهای زائد خطرناک است؟

اصلاح قوز بینی با تزریق ژل

جوانسازی با تزریق بوتاکس چقدر ماندگاری دارد؟

رفع افتادگی پلک با بوتاکس چگونه است؟

رژیم مناسب برای افرادی که کبدچرب دارند

تغذیه در دوران شیمی درمانی برای مبتلایان سرطان پستان

سونوگرافی تشخیص سن حاملگی در هفته چندم انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پیشگیری و درمان ریزش مو در شیر دهی

رابطه خارش پوست سر و ریزش مو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]