ناخن شستپای چپم قبلا سیاه بود ولی حالا با رژیم غذایی و وازلین کامن مثله قبل سیاه نیست ولی مرتب تغییر رنگ میده کدر میشه کرمی رنگ میشه و انگار با استرس مرتبطه رنگش مشکل گردش خون قبلا نداشتم قسمتی که سیاه بود بالا گوشه راست ناخنمه و فککنن داره خارج میشه خودش با رعایت سبک زنگی سالم خوب میشه خود به خود؟ در ضمن سابقه پلیکیستیک دارم ولی رژیم غذاییمو رعایت می کنم و مشکل دیابت ندارم لکه های کرم بخصوص بالاش پخشه پایینش سالمه یقسمت کم نسبت به لکه و کدریش بارژیم و خواب و استرس و ورزش و وزن ارتباط داره مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام برای پاسخ دقیق باید شما را معاینه کنم . تشخیص افتراقی های تیرگی ناخن زیاد است. در مواردی بررسی آزمایشگاهی هم لازم است [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

شما جزو کدام گروه از والدین هستید ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آیا پانچ برای درمان جای آبله مرغان مناسب است؟

تشخیص حاملگی مولار با سونوگرافی

فیلر مو بهتر است یا مزوتراپی مو؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مصرف سیکلوسپورین برای درمان ریزش موی ارثی

سرطان پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا اختلال نعوظ درمان قطعی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مگس پران بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

سونوگرافی داپلر برای اندازه گیری جریان خون

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]