facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام وقت بخیر خانوم دکتر برای رفع اضافه وزن بالا چه روشی رو پیشنهاد میدین ؟؟ ایا لیپو ماتیک موثره ؟؟ اگر موثره میشه لطفا هزینه لیپو شکم و پهلو و ران و بازو رو بفرمایید ممنونم


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام خیر لیپوماتیک جهت درمان چاقی موضعی است نه چاقی کل . شما باید وزنتان را کم کنید، لیپوماتیک برای کاهش دادن وزن میتواند علاوه بر برگشت پذیر بودن بسیار خطرناک باشد. [ 1399-02-31 ]


پاسخ سوال پزشکیوزن

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید مصرف قرص‌هاي خواب آور و آرام بخش تنها در صورت تجويز پزشك مجاز است ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان