سلام من چند جلسه میکرو لیدینگ انجام دادم (برای فرورفتگی و جای جوش) بهتر شدم اما رنگ پوستم عوض شده و سبزه شد کلا پوست سفیده واقعا درمانی هست که رنگ پوستم مثل اول سفید بشه؟؟؟؟؟ خیلی برام مهمه اینم بگم جلسه اول میکرولیدینگ کرم زینک استفاده اما جلسه دوم و سوم نه

دکتر رامین مدرسی :

سلام برای روشن سازی پوست میتوانید از روش لیزر co2 فرکشنال استفاده نمایید که در رفع و بهبود جای جوش ها نیز بسیار موثر است [1401-05-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 میکرونیدلینگ تیرگی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

دانستنی هایی درباره ی بوتاکس

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق فیلر بینی در چه مواردی انجام میشود؟

سلولیت چیست؟

تست عملکرد غیر طبیعی کبد با سونوگرافی

اطلاعاتی درباره علائم، علل، تشخیص و درمان سرطان سینه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

قبل از انجام ماموگرافی باید چه نکاتی را رعایت کرد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ارزیابی مقدماتی شنوایی بزرگسال

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مزایا و معایب ارتوکین تراپی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیفت و جوانسازی برای سنین مختلف

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]