سلام آقای دکتر من روی ران پام لکه های سفید دارم رفتم دکتر گفت پیسی هس یه پماد و یه محلول بهم داد استفاده کردم خوب نشد الان پنج سال از اون موقع که رفتم دکتر میگذره الان دوباره لکها دارن بیشتر میشن اگه دارویی هس بگین ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام. درمان لک و لک و پیس یا ویتیلیگو نیاز به درمان دارویی مکرر و طولانی مدت دارد. در بعضی از موارد میتوان از لیزر کیوسوئیچ و اشعه درمانی برای کمک به درمان استفاده کرد [1400-11-23]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک لک و پیس لیزر کیوسوئیچ

تلفن : 91620100 - 031

نقش فیبر در تغذیه ورزشکاران

کندروتین در ورزشکاران

اسکین تگ یا منگوله پوستی چیست؟

آمنیوسنتز

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پیشگیری از گلوله شدن فیلر در زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

از بین بردن موهای زائد

بررسی علائم و درمان درد پشت سر

آیا من گزینه مناسبی برای درمان کرایولیپولیز هستم ؟

عفونت های شایع پوستی