با سلام خسته نباشید در مورد زانوی ضربدری اطلاعاتی میخواستم و حرکات اصلاحی و در مورد عوارض آن و بستگی آن به شغل های نظامی و((وقتی زانو هامو به هم میچسبونم قوزک های پام فقط 1 سانت فاصله دارن)) میشه با حرکات اصلاحی درمونش کرد.

دکتر علی فرخانی :

با سلام، در صورتیکه سن شما زیر 17 سال باشد، با حرکات ورزشی تا حد زیادی قابل اصلاح است. درصورت تمایل جهت معاینه و بررسی بیشتر بیماری Knock Knee به این مرکز مراجعه فرمایید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیپا ضربدری

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

تأثیر افتادگی گوشه لبها بر چهره

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

وجود خون در ادرار نشانه چیست

موسیقی درمانی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لابیاپلاستی و جراحی زیبایی دستگاه تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

علل بیش فعالی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بازسازی استخوان فک برای درمان ایمپلنت

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

راههاي جلوگيري از كمر درد

رفع و درمان اسکار و جای سوختگی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]