سلام من 3رزو با نامزدم رابطه داشتم بقط در حد تماس خارجی ول بعد از انزال اول (منی هیچ تماسی با بدن من نداشت)دوباره الت رو بین پاهای من قرار داد (الت با دستمال پاک شده بود)ایا احتمال بارداری هست؟چه اقدامی لازم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به مطلب 17 سوال رایج درمورد بارداری و پیشگیری از آن در سایت مراجعه کنید. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

دلایل سفیدشدن زود هنگام موها در جوانان

علت و درمان درد دنبالچه در بارداری

نکات پیوند ابرو

هشدارهایی درباره تبخال تناسلی

تنگی کانال نخاعی کمر و بارداری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تغذیه وطب مکمل در درمان سردرد سینوسی

چگونه بوتاکس اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

متخصص اورولوژی با چه اندام هایی سرو کار دارد؟

افزایش قد باطب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]