سلام آقای دکتر من یه دوره تقریبا ۱ ساله ماهی یکباراپلاسیون انجام میدادم و دچار موی زیر پوستی التهاب و زخمدر ساقه پام شدم والان با گذشت چند وقت جای زخم های به صورت سیاه رو پاهام مونده برای درمانش چه کاری میتونم انجام بدم؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام میتوان با لیزر co2 فرکشنال به رفع لک های باقی مانده از جای جوش کمک کرد [1401-05-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار آکنه درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

نشانه های مصرف شیشه و علایم ترک آن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مراقبت های پوستی که به شادابی شما کمک میکند

باروری آزمایشگاهی (IVF) در افراد مبتلا به واریکوسل

عملکرد جنسی زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

راهکارهای مناسب برای جلوگیری از ریزش مو بعد از زایمان

تغذیه مناسب برای سنگ کلیه

علت، درمان و نشانه های پیری زودرس پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

عوارض تزریق چربی