سلام .خسته نباشید.من ۳ روز بعد از عمل پانچکر نزدیکی داستم هیچ کسم بهم چیزی نگفت فقط گفتن ۴۸ سلعت استراحت تقریبی .الان خوندم اینترنت نوشته ۲ هفته نباید نزدیکی داشته باشید.در ضمن زیر شکمم به شدت درد میکنه.این برام مشکل ساز میشه؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. مراقبت های پس از آی وی اف را مطالعه بفرمایید. فعلا از نزدیکی و فعالیت سنگین خودداری کنید انشاله که مشکلی نیست. [1399-12-04]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

اس وی اف ژل چیست و چه تاثیری بر جوانسازی پوست دارد؟

کاهش منافذ باز با مواد طبیعی

12 نباید در مراقبت از موها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آیا تزریق بوتاکس برای کشیدن گوشه چشم عوارضی دارد؟

ده نکته برای محافظت از پوست در زمستان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

بلاک اعصاب زانو

كانون اكوژن داخل قلبی جنين

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

علت سیاهی زیر چشم روشهای درمان آن چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]