سلام خانم دکتر عزیز عادتهای خانم من بین 27و28 روز هست یعنی شروع 24دی نود وشروع عادت بعدی 22بهمن میخواستم بدونم چه روزهایی تخمک گذاری بیشتر است و شانس بارداری زیاد؟و طریقه مصرف قرص ضد بارداری با توجه به سیکل عادت یاد شده چگونه می باشد با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در روزهای 12 سیکل به بعد احتمال تخمکگذاری بیشتر است برای اطلاعات بیشتر به همراه همسرتان مطلب قرصهای پیشگیری از بارداری را در سایت مطالعه کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کدام مبتلایان به سرطان سینه باید شیمی درمانی شوند؟

دکتر پوست خوب چه کسی است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اوزون تراپی مو چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

میکرودرم ابریژن

علت آفت دهان

علائم شکستگی مهره کمر بر اثر ضربه

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

پی آر پی زانو

طب فیزیکی چیست و چه بیماری هایی را درمان می کند؟

پی آر پی مو چیست