سلام دکتر من از10سالگی سر زانوم سیفید شده الان11سالمه این سفیده ای ها داره میره زیر زانوم میخواستم ببینم برای چی یعنی احتمال داره بیماری پیسی باشه

دکتر رامین مدرسی :

لکه‌های سفید پوستی اغلب هنگامی ایجاد می‌شوند که پروتئین یا سلول‌های مرده در زیر سطح پوست گیر بیفتند. کاهش رنگ دانه‌ها و بی‌رنگ شدن پوست از دلایل دیگر این مشکل است. لکه‌های سفید معمولاً خیلی جدی نیستند و مسئله‌ی مهمی ایجاد نمی‌کنند، اما ممکن است نشانه‌ی برخی بیماری‌ها باشند. که لازم است توسط پزشک متخصص پوست مورد برسی و معاینه قرار گیرند [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیلک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

روشهای طب فیزیکی برای درمان و توانبخشی مبتلایان به سی پی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پانچ جای جوش برای درمان اسکار آکنه

سرم تراپی چیست و چرا افراد به سرم نیاز پیدا می کنند؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درباره جراحی زیبایی بینی و رینوپلاستی بیشتر بدانید

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

کاشت مو در افراد سالمند و نتایج نهایی آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نقش تغذیه بانوان در ناباروری

زمان اقدام به درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی آندوسکوپی ستون فقرات کمری و گردنی