facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام خانم دکتر خیلی ممنونم ازپاسخگویی به سوالات مردم اگه کپسول نورم اسکین مصرف کنم وبعد۲یا۳ساعت داکسی سایکلین بخورم مشکل داره


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

درود ،بله بسیار خطرناک است و امکان دارد فشار داخل جمجمه بالا برود. به هیچ وجه این دو دارو ،آکوتان و داکسیزسیکلین نباید با هم مصرف شوند، لطفاً بدن نسخه خوددرمانی نکنید. [ 1399-01-03 ]


پاسخ سوال پزشکیراکوتان آکنه

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
براي تقويت و پرورش اعتماد به نفس كودك خود بهتر است از كودكي آغاز كنيم


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان