دختری20سالم دربلوغ به شدت جوش داشتم ک9ماه تحت درمان قرارگرفتم وتا2سال جوشی نمیزدم امابیشتراز1ساله دوباره جوش میزنم چیکارکنم؟ومشکل مهم من جای جوش هاییه ک بصورت فرورفتگی روی گونه هامه دکترکرم biodermaبرام تجویزکردووصابون جلبک چندماه مصرف کردم ونتیجه ندیدموبعدازاون همین کرم روباپن come onلایه بردامصرف کردم بعداز4ماه درحد5%نتیجه دیدم والان تقریبا گونه هام پرمنافذبازه کوچیکه!چون نمیتونم لیزرو..انجام بدم وامکان رفتن دکترروندارم اگه ممکنه راه کاروداروصابون مناسبی معرفی کنید؟ درضمن روی دماغم به شدت دون سرسیاه دارم چیمعرفی میکنید؟ کرم ضدافتاب زیادی مصرف کردم اماجوش زدم راسن بهتربوده!شماچی پیشنهادمیکنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای منافذ سیاه روی بینی استفاده از یک صابون اسکراب و یک کرم لایه بردار ملایم شبها مناسب است برای جوشها باید به پزشک مراجعه نمایید. کرم ضدآفتابهای فاقد چربی ایرانی خوب هستند. فقط دقت کنید که فاقد چربی باشد [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

هشدارهایی درباره تبخال تناسلی

استاز و ورم كليه چیست و چگونه درمان میشود؟

عواملی که موجب درد لگن و ران میشوند

لیفت ابرو و معرفی روشهای غیر جراحی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تفاوت تزریق ژل و چربی

چه دردهایی در کلینیک درد درمان می شوند؟

فیلر مو چه روشی است و چگونه انجام میشود؟

سرطان بیضه چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چگونگی تزریق ژل گونه و مزیت های آن