سلام آقای دکتر؛ دختری 19 ساله هستم زیر چشمم به صورت ارثی گود است و رنگ کبودی دارد از کرم سی گل برای درمان آن استفاده کردم که هیچ تاثیری ندیدم. به نظر شما انجام عمل prp برای درمان کامل آن مناسبه؟ تزریق اسید هیالورونیک چه طور؟ اگر غیر از اینه چه درمانی رو پیشنهاد میکنید که پایداری زیادی هم داشته باشه؟ بی نهایت ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

prp اثری ندارد تزریق اسید هیالورونیک برای درمان گودی مفید است و کمی تیرگی را بهبود میدهد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی زیر چشم

تلفن : 91620100 - 031

جوانسازی پوست با لیزر اربیوم

انواع عمل های جراحی زیبایی سینه چیست؟

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

مزوتراپی صورت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوتراپی چیست؟

تجهیزات لیزری کلینیک پوست و مو دکتر حسن زاده در سنندج

چه زمانی از هولتر قلب استفاده می شود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

لکه های ناشی از گذشت سن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد لیزر جنسیس

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]