سلام آقای دکتر پسری 27 ساله هستم برای جلوگیری از سفید شدن موهام در آینده استفاده از شامپو تیونینگ آلپسین میتواند موثر باشد، در صورت لزوم هفته ای چند بار استفاده شود تاثیر گذاریش بیشتر می شود/ ممون میشم جواب بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سفیدی مو با شامپو قابل پیش گیری نیست [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو

تلفن : 91620100 - 031

علائم سرطان کلیه و عوارض آن چیست ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

جراحی همزمان لیفت و پروتز پستان چیست؟

آنچه باید درباره سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری بدانید

مراقبت ها و عوارض کاشت ابرو

بد غذایی ها و عادات غذایی غلط در کوکان پیش دبستانی

خرید وسواسی(compulsive buying)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عفونت ادراری ؛ عوارض پیشگیری و درمان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی

درد دنبالچه (کوکسیدینی)