سلام.یک مدل خال دارم که از مادرم به ارث رسیده‌.و از همین نوع خال برادرم هم دارن.از وقتی خودم رو شناختم روی سینه و گونه و داخل لبم این خال رو داشتم و بعدا روی گردنم یکی به وجود اومد .خال های پوستی کوچیکم داشتم و بعدها چندتا جدید هم زدم.و اینکه این نوع خال دو رنگ هست و برجسته و سطحش صاف نیست و نامنظمه.میخوام برداشته بشن.خطرناکن با توجه ب اینکه مادرم دارن و داداشم.و حتی روی دندون شیریم هم شبیه این خال هست

دکتر رامین مدرسی :

خال که در اصطلاح پزشکی نووس نامیده می‌شود دسته‌هایی از سلول‌های رنگ‌دانه دار هستند که به‌صورت نقاط تیره و کوچک پوست ظاهر می‌شود و در اندازه و رنگ‌های مختلف هستند. خال‌ها عموماً بر روی صورت، دست، پا و نیم‌تنه ظاهر می‌شود، اما می‌توانند در هرجایی از بدن به وجود بیایند.اگرچه اغلب خال‌های پوستی بی‌ضرر و بی‌خطر هستند، در موارد نادر پیش سرطانی می‌شوند و باید با جراحی آن‌ها را برطرف کرد. درمان خال تنها با هدف زیبایی صورت نمی‌گیرد بلکه برای بیمارانی که به ملانوم مبتلا شده اند ضروری است.تحقیقات پزشکی هنوز نتوانسته است دلیل ثابت و خاصی برای بروز این خال های مادر زادی پیدا کند. فقط مشخص شده است که این خال ها ممکن است از بدو تولد همراه با نوزاد باشند و یا اینکه در دو سال اول روی بدن او تشکیل شوند. برداشت خال با توجه به نوع و عمق خال به روشهای متعدد انجام میشود جراحی ، بیوپسی پانچ ، کرایو و انواع لیزر از جمله روشهای مختلف برداشت خال هستند [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیکرایو تراپی خال

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تزریق ژل برای چه کسانی مناسب است و برای چه کسانی نامناسب است؟

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت آخر

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تزریق بورس ایسکیال چیست و چرا انجام می شود؟

زگیل تناسلی و درمان آن

تشخیص و درمان عفونت لگن در زنان

جفت سر راهی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تربيت كودك خجالتي

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]