سلام آقای دکتر من 17 سالمه همه هم سن های من ریش دارن ولی من هنوز ندارم می خواستم بپرسم در مرور زمان ریش در میارم یا باید با دارو حلش کنم

دکتر رامین مدرسی :

سلام سن رویش ریش و سبیل در آقایان متفاوت است و تقریبا تا ۲۵ سالگی کامل میشود ابتدا باید این زمان سپری شود تا مشخص شود تا چه حد این موها رشد میکند پس از طی این دوره درصورت کافی نبودن موهای صورت اقدامات درمانی صورت میگیرد [1399-12-06]

پاسخ سوال پزشکیریش سبیل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

سونا درمانی

آیا لیزر بیکینی در بانوان به تخمدانها آسیب می رساند؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رنگ مو و بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

کربوکسی تراپی مو روش موثر درمان ریزش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

در مورد سرطان بیشتر بدانید

اثرات استرس روی موها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت علائم و درمان در رفتگی استخوان دنبالچه

درمان ترک و خطوط بعد از حاملگی

درمان صدمات ورزشی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]