سلام و عرض ادب پسرم ۹ساله دو سال پیش عمل داشته بین دماغ و بینی جای بخیه دارد شما چه پمادی توصیه میکنید ؟ و اینکه برای لیزر کردن واسه بهبود جای بخیه از چه سنی بهتره اقدام کنیم ؟

دکتر رامین مدرسی :

سلولهای پوست به ویژه در سنین پایین تر، قابلیت ترمیم بالایی دارند. هر جراحتی که در پوست ایجاد می‌شود، به مرور زمان با جایگزینی سلولهای جدید ترمیم خواهد شد با این وجود گاهی بازسازی پوست به اسکار می‌انجامد که بستگی به عمق و شدت جراحات وارده بر پوست و قابلیت های بدنی فرد دارد.لیزر درمانی به عنوان یکی از بهترین روشهای درمان جای زخم برای هر سن و هر نوع جای زخمی کاربردی و بسیار موثر است [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیاسکار لیزر پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

تلفن همراه باعث تشدید جوش های صورت می شود

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تکنيکهاي ريلکسيشن و يا تن آرامي

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عوارض هایپرپلازی خوش خیم پروستات

کنترل علائم حیاتی شامل چه مواردی میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

فیبر غذائی و درگیری نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

واژه نامه جنسی باروری قسمت اول از الف تا س

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ورزش برای درمان قوز کمر

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]