با سلام من 27 سال دارم و متاهل هستم و نزدیک یک ماه هست که فرص finpecia میخورم، میخواستم بدونم این قرص روی قاعدگی هم تاثیر داره چون پریودم عقب افتاده و رابطه پر خطر هم نداشتم،و اینکه اگر الان خوردن قرص قطع کنم چند ماه بعد میتونم اقدام به بارداری بکنم؟عوارض قرص خیلی نگرانم کرده ممنون از راهنمایی تون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله روی زمان پریود موثر است معمولا یک ماه قطع این دارو کافی است اگر مجرد هستید مشکلی ندارد [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

درمان اصلاحی انگشت چنگالی یا چکشی پا

پوست خود را نجات دهید

درباره روزاسه و روش های درمانی آن

انواع درد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سفیدی مو

آناتومی دستگاه ادراری زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

CA و تقویت حافظه

اهمیت بانک مو در عمل کاشت مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

زیبایی و جوانسازی پوست با لیزر

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]