سلام خسته نباشید من بعلت آرتروز زانو البته شدید نیست و بعلت پارگی رباط صلیبی و پارگی مینیسک دکتر متخصص تشخیص دادن که تزریق پلاسما یا همون پی آرپی انجام بشه مرحله اول انجام دادم مرحله دوم که انجام دادم خیلی شدید درد دارم زانوم سنگین شده این یکی زانوم هم درد گرفته دردم زیاد شده تحملم کن مسکنم جوابگو نیست باید چکار کنم؟

دکتر علی نقره کار :

هر چه درد آرتروز زانو بیشتر باشد پی ار پی با جوابدهی بهتر همراه است مسکن به جز استامینوفن نمیتوانید استفاده کنید تاثیر پی ار پی را کم‌میکند [1401-01-15]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی آرتروز زانو

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

Spasticity اسپاستيسيتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تفاوت تاثیر تزریق فیلر و بوتاکس در جوانسازی اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علایم کمبود ویتامین E را بشناسیم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کرایوتراپی موثرترین روش درمان زگیل تناسلی

دلیل کاهش قدرت شنوایی چیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

خار پاشنه ؛ از علل تا درمان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان اسکار آکنه با کراس

بهترین روش برداشتن خال صورت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آمادگی لازم برای رادیولوژی باریوم سوالو

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]