سلام جناب دکتر.وقت بخیر.من خانمی 30 ساله و متاهل هستم. مدت هاست سینه ی راستم ترشحات جامد سفید رنگی داره که با فشار بیرون میاد و خیلی کم هستن. دو بار آزمایش پرولاکتین و تیرویید دادم و همه نرمال بوده. وقتی به دکتر مراجعه کردم بدون معاینه برای من داستینکس تجویز کردن که من هنوز مصرف نکردم. خاستم بینم دلیل این ترشحات چی میتونه باشه؟در ضمن من سونوی سینه دادم و همه چیز نرمال بود.در ضمن ترشحات از دو مجرا خارج میشه

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام- اگر پرولاکتین نرمال بوده ، داستینکس لازم نیست و این ترشحات نوک سینه گاهی از جراحی نوک سینه حاصل می شوند. لازم است معاینه شوید. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکیپستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

جراحی چانه

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

آیا لنف نود گردن خطرناک است؟

علت فرورفتگی نوک سینه و روش های تشخیص و درمان آن

انواع کمربند طبی برای کمر درد

عکس برداری از مثانه و سیستم ادراری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آشنایی با علل انجام آنژیوگرافی قلب

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

رفع حلقه های تیره اطراف چشم

سونوگرافی شکم چه کاربردی دارد؟

نکاتی راجع به پیوند موی طبیعی