سلام دکتر، پسر 22ساله ای هستم که 4ساله ریزش مو دارم و حدود سه ساله با نظر پزشک دارو مصرف میکنم فینستراید و ماینوکسا چون از عوارض فینستراید میترسم به صورت دوره ای مصرف میکنم شیش ماه استفاده میکنم و بعد دوماه نه! تا وقتی که از فینستراید و ماینوکسا باهم استفاده میکنم همه چی خوبه ولی وقتی فقط از ماینوکسا استفاده میکنم صورتم پر مو میشه! منکه حدود سه ساله دارم ماینوکسیدیل 5استفاده میکنم آیا میشه برم سراغ 2درصد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله میتوانید به ماینوکسیدیل 2 درصد تغییر دهید به احتمال زیاد مشکلی ندارد اگر کمی ریزش مو داشتید تحمل کنید قطع میشود [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

مراقبت از پوست در فصول سرد سال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هایفوتراپی چه کاربردها و مزایایی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سونوگرافی بارداری هفته های چهارم تا هشتم

جدیدترین روش های جوانسازی پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی پشت دست با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چگونه از کرم های تجویز شده توسط پزشک استفاده کنیم ؟

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

دستگاه آی پی ال و درمان جوش صورت

ریزش مو و دلایل آن و بعضی راههای درمان

آیا تیغ زدن موی سر باعث پرپشت شدن آن میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]