سلام آقای دکتر خسته نباشید.من ۲۵ سال سن دارم و پوست صورتم خصوصا در نواحی گونه ها و روی بینی در اثر تابش خورشید تا حدودی سوخته و‌به رنگ سرخ درآمده.حالا بعضی ها جهت شفافیت پوست صورتم بهم استفاده از ژل آبرسان آلوئه ورا و بعضی دیگر نیز کرم روشن کننده را پیشنهاد داده اند.حال با این اوصاف کدام محصول برای من‌کاربرد مؤثر تری دارد ؟

دکتر رامین مدرسی :

رمزی پوست صورت عارضه‌ای که برای خیلی از افراد پیش آمده است و می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد. برای اینکه بتوانیم آن را درمان‌ کنیم ابتدا باید بفهمیم علت قرمز شدن پوست چیست. آیا فقط به‌خاطر آفتاب سوختگی است یا خبر از مشکل جدی‌تری می‌دهد؟‌ [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت اول

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

فیشال چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چند راهکار برای کنترل دیابت

کاربردهای کربوکسی تراپی پوست چیست؟

راهنمای مصرف داروها در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

سرطان بیضه با چه عوارضی همراه است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا روشی برای سفت شدن پوست وجود دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رفع منگوله پوستی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

موارد استفاده منیزیوم